Monday, August 9, 2010

sangat letih okeh


BISMILLAH

Salam. minggu lepas dan minggu nie merupakan minggu yg meletihkan aku. hergh! bayangkanlah aku kene jadi program manager utk program sukan yg berlangsung 4 HARI! pastu lepas program tu ade plak program lain. dah lah sepanjang program tu shit happened a lot! AAARRRGH! aku da x larat. pasni tobat macam da xmo gi jadi program manager da. tukang wat air pon xmo! tp Alhamdulillah sudah selesai pon.

skarang nak mandi, pastu solat isyak n then tido. xmo pikir mende lain da. nak tido macam kucin ni.

2 comments:

  1. ade aku kisah kau nak tido ke ape? kau nak jadi PM ke tak dah lepas ni? =P

    ReplyDelete

About Me

My photo
FREE FOOD, CUPCAKES, CUPS, CAKES, FREE, FOOD.