Tuesday, March 10, 2009

Ta'aruf le sket..

Assalamualaikum eberibadi!!
nama aku kalu penoh, Mohd Filani bin Mohd Fauzi. Tapi aku selesa je kalu dipanggil Lani atau Richard (yg nie tipu).. urm, asal aku ke? Nak tau gak? aku asal dari Hospital Besar Kolumpo (HBKL) atau dalam latinnya disebut Kolumpo General Spital.. Tarikh lahir aku ialah 15 Mei 1989. Orang ciner kate nombor ONG tu.. tapi jgn plak koreng2 ni amik wat nombor hekor plak. Syirik tu. Umah aku? Aku dok kat Gombak pon ade, Terengganu pon ade, Negeri Sembilan pon ade. Orang kampung kate, Universal-Oriented Person. 

Well, kalu pasal diri aku nie, aku xtau nak gitau ape kat koreng2 sbenarnye. Aku ni simple je. Kadang2 tu kalu baru jumpe org, malu2 buaya la. Tapi kalu da rapat, mmg borak x igt kiamat dan yaumul akhirah. Kengkadang emo x tentu pasal. hahahaha!! Sensitip pon ade gak. Kalu nak kenai, boleh je di adjust time and date nye.. Aku ni, orang kate kreatif. Xtau la sejauh mane kreatifnye tu. Whether kreatif atau kera aktif, mane2 pon betol kalu nk didescribekan pasal diri aku ni. Aku ni boleh la kalu mintak wat poster ke, portrait ke, abstract ke, bleh la wat sket. Aku suke (suke giler) wat photoshoot @ photography nih. Memang minat giler2 ar! So kalu mane2 koreng2 yg nak nikah tu (nikah pakse atau rela), bleh je panggil haku utk tangkap gamba.. ehehehe.. Kalu part aku borak2 ngn org, mmg aku xbagi can la kat org laen utk cakap. For sure, aku akan dominate punye la! So, mane2 antara koreng2 nie yg kalu nak borak ngn aku, sila pastikan bawak plaster ke, tampal koyok ke, atau ape2 je yg bleh wat sumbat dlm molot aku..

Tempat aku blajau?

Time aku post kan blog aku nie, aku baru je abes foundation studies aku dlam bidang farmasi. Dulu aku skola kat SMK Padang Negara, Trerengganu tyme form 4-5. Pastu aku blajau kat SMK Sri Gombak tyme form 3. Tyme form 1-2 plak, aku skola kat SMK Pandan jaya, Ampang.        
Adui, letih la plak menaip selaju 20km/sesaat nie.. OYG, I CANNOT FEEL MY HAND ENIMO!! 


2 comments:

  1. amboih hang filanii, awat ada blog ta habaqqq ? aishh

    ReplyDelete
  2. kekekek... aku pon baru je start2 ni ha..

    ReplyDelete

About Me

My photo
FREE FOOD, CUPCAKES, CUPS, CAKES, FREE, FOOD.